fbpx

Yhteystiedot:

 

Puhelin/Whatsapp:  +358 45 783 152 73
Sähköposti: info@kantokosmetiikka.fi

 

Osoite:
Kantoniementie 16
83750 Sotkuma
Y-tunnus: 2535533-4

 

KANTO Facebookissa
KANTO Instagramissa

Kuinka saavun Kantoniemeen?

 

Joensuusta 34 km
Kuopiosta 120 km
Outokummusta 32 km
Polvijärveltä 24 km

 

Pääset meille kätevimmin autolla. Lähin julkisen liikenteen pysäkki on kymmenen kilometrin päässä, joten kannustamme kimppakyyteihin. Navigaattorin kanssa kannattaa olla tarkkana, että osoitteeksi on asetettu Sotkuman Kantoniementie (Polvijärvi). Jos tarvitset ohjeistusta reittiin, otathan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Tekijät

Oiteli Lasarov

Olen Oiteli, KANTO Kosmetiikan yrittäjä ja äidinkielen opettaja.

Kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaan ja itse tehtyyn kosmetiikkaan syntyi vuosia sitten, kun ryhdyin tutkimaan, mitä kaikkea iholleni kosmetiikan mukana päätyy. Hoksasin, että arkipäivän kosmetiikkatuotteita pystyy helposti tekemään itse vaikka vain keittiön kaappien aineksista. Lisäksi huomasin, että yksinkertaisista, luonnosta lähtöisin olevista raaka-aineista voi saada tehokasta apua esimerkiksi erilaisiin iho-ongelmiin. Näitä oivalluksia halusin alkaa jakaa eteenpäin, ja niin syntyi idea KANTO Kosmetiikasta.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi luonnonkosmetiikan maailmaan!

KANTOLAINEN TARINA

Kauaskantoista kauneudenhoitoa Kantoniemestä

Olemme KANTO Kosmetiikka, pohjoiskarjalainen luonnonkosmetiikka-alan yritys. Tarjoamme elämyksiä Viinijärven rannalla Kantoniemessä, jossa järjestämme kosmetiikkakursseja ja jossa myös KANTO-tuotteet syntyvät. Tuotteemme ja kurssimme on suunnattu sinulle, joka arvostat kauneudenhoidossasi luonnollisia ja yksinkertaisia raaka-aineita.

Tavoitteemme on auttaa ihmisiä vahvistamaan luontoyhteyttään. Kantoniemi on puhtaan luonnon keskellä sijaitseva luonnonkaunis niemi, jossa luonto syleilee olijaa. Ympäröivän luonnon lisäksi haluamme antaa mahdollisuuden syventyä toiseenkin luontoon. Muinaissuomessa sana “luonto” nimittäin merkitsi ihmisessä olevaa persoonallista voimaa. Tahdomme auttaa vahvistamaan myös tuota luontoyhteyttä: itsensä tuntemista, kuuntelemista, hyväksyntää ja rakastamista. Omaan hyvinvointiin annettu aika ja itselle rakkaudella valmistetut hellimistuotteet, kuten jalkakylvyt ja vartalokuorinnat muistuttavat meitä itsemme huolenpidon tärkeydestä (ja ihanuudesta!).

Yksi KANTO Kosmetiikan tärkeimmistä arvoista on allergiaystävällisyys, joten jätimme resepteistä pois kaikki ainesosat, joille emme nähneet selkeää tarvetta. Emme käytä myöskään eteerisiä öljyjä, sillä niiden positiivisista vaikutuksista huolimatta ne sisältävät allergeeneja. Suurin osa raaka-aineistamme on luomua, ja mehiläisvaha on suomalaista luomumehiläisvahaa. Pihkasalvaan tarvittava pihka kerätään Kantoniemen kuusista luontoa kunnioittaen. Tuotetietoihin nettisivuilla merkitsemme raaka-ainelistan aina myös suomeksi, jotta voit helposti varmistaa, mitä ihollesi päätyy. Kaikki tuotteemme on turvallisuusarvioitu kosmetiikkalain mukaisesti.

Kursseilla jaamme ilomielin käyttämiämme reseptejä kotiinvietäviksi, jotta yhä useamman olisi helpompi löytää puhdas kosmetiikka omaan arkeensa.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi tutustumaan luonnollisempaan kauneudenhoitoon, jonka arvot pohjaavat kauaskantoisuuteen.